Privat

Hus, Leiligheter, hytter, hybler med flere

Yesda Audio leverer også til det private marked der vi besøker kundene våre om man ønsker dette. Her står man fritt til hvordan man ønsker å gå frem. Vi kommer gjerne å prosjekterer hos deg og  med gode forslag på hvor høyttalerne kan henge og hvilke du bør bruke. Vi tar en liten sum  for dette for å dekke blant annet kjøring og andre utgifter hos oss. Dette koster kun kr 990 og er en engangssum du betaler. Vi forholder oss alltid til ditt budsjett og du vil motta opptil 3 ulike forslag fra oss på oppsett.

Ønsker du kun å bestille innbygd i nettbutikken vår hjelper vi deg gjerne med dette også, vi kan komme med gode anbefalinger, og sender du oss tegninger er vi behjelpelig med dette kostnadsfritt. Men vær obs på at det beste for oss er å være til stede hos deg fordi det gjør det lettere å plassere lyden riktig i forhold til utformingen av rommene. Men dette bestemmer du selvfølgelig selv. Det viktigste for oss er at du som kunde skal bli fornøyd under hele prosessen. Du får også god oppfølging i etterkant av ferdig prosjekt.

 

Hvorfor bygge inn høyttalere i vegg?

Det finnes mange argumenter for å gå for innbygd lyd hjemme, på hytta, eller hvor som helst. Den største fordelen med dette er at høyttalerne er skjult i veggen og tilnærmet usynlig og ikke minst lydbildet du får i hele huset. En annen fordel er at det høyst sannsynlig vil væe lettere å selge da standaren øker betraktelig. Innbygd lyd trenger ikke å koste en formue og dette har vi tatt hensyn til ved å tilby pakkeløsninger i ulike prisklasser.

Vi forholder oss alltid til ditt budsjett slik at du ikke blir overasket når regningen kommer. Det finnes mange ulike valg når det gjelder innbygd lyd og derfor er det viktig at du som kunde forteller oss hvilken lyd du ønsker. Vi setter opp en løsning for deg gratis, dette kan gjøres for eksempel ved at du sender oss tegninger av huset eller at vi kommer på en prosjektering hos deg. Vi kan også hjelpe deg å sette det opp etter at systemet er klart. Du bestemmer selv hvordan du vil gjøre det men vi hjelper deg gjerne med alt som må til.

 Hvordan velge riktig?

Vi er opptatt av at du skal velge riktig lyd slik at lydbildet blir riktig i alle rom. For eksempel hvor høyt høyttalerne skal henge, hvor langt unna, skal de være i taket osv….  Dette har mye å si for selve lydbildet og hvilken lyd du som kunde ønsker. Hva skal høyttalerne brukes til og hvilken type musikk vil spilles mest av osv… VI vet at mange er usikre på dette og derfor prøver vi å beskrive så godt vi kan hva som passer hvor og hvordan man skal montere det i de ulike rommene slik at du som kunde skal bli fornøyd med det valget du tar.

Yesda audio har alltid høyt fokus på å følge opp i ettertid der vi har god kontakt med deg som kunde. Du som kunde vil ikke bli glemt etter at du har handlet hos oss. Vi følger opp på telefon eller ved et besøk om ønskelig.

Kontakt oss nå via kundeservice@yesda.no