Om oss

Hvem er vi? 

Yesda Audio er en forhandler og distributør. Vi selger fra vår nettbutikk og til andre butikker i hele landet. Planen vår er å åpne butikk så fort dette lar seg gjøre. I sortimentet vårt finnes det nøye utvalgte produkter fra ulike land, dette er avtaler som er eksklusive for Yesda Audio. Vi jobber hver dag med nye avtaler og nye merker som holder høy kvalitet slik at du som kunde kan få det beste til en god pris. For oss handler det ikke å ha kun kjente merkevarer, vi prøver hele tiden merker som er fremadstormende og som kanskje blir kjent med årene slik at disse får da muligheten til å vise seg frem i et stort marked der konkurransen er stor. VI ønsker å være nyskapende og innovative slik at vi da kan skille oss ut fra andre.  

 Et av Våre satsingsområder vil være rettet mot innbygd lyd til alle der vi etter hvert vil ha et stort utvalg av dette i nettbutikken. VI ser at ulike multiroms løsninger blir mer populære blant befolkningen og da er gode pakkeløsninger til ulike rom aktuelt for mange. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg som kunde, Det betyr at det skal være enkelt å sette det opp og enkelt å installere.

Hvorfor bruke oss? 

Yesda Audio er en seriøs aktør som har høyt fokus på kvalitet og kundebehandling. Vår spesialitet handler om å være ute hos kunder så lenge dette lar seg gjøre, og samtidig perfeksjonerer vi lyden for deg i alle rom om ønskelig. Vi setter kvalitet foran kvantitet og derfor har vi nøye utvalgte produkter som holder høy kvalitet med gode garantier. Service er svært viktig for oss da vi vet at du som kunde ønsker å føle deg trygg gjennom hele prosessen. For oss er ikke lyd bare lyd men en lidenskap som vi ønsker å dele med deg. Så drømmer du om innbygd lyd i høy kvalitet hjelper vi deg gjerne gjennom denne prosessen, og husk at vi alltid jobber ut fra ditt budsjett som avtales på forhånd sammen med deg. Du vil da motta ulike tilbud fra oss slik at du da kan velge ut ifra ditt budsjett. Enkelt og greit.  

Hva gjør vi ved en prosjektering ? 

 Det finnes mange ulike måter å jobbe ute hos kunder på men noe av det vi setter høyest er å lytte til kundene våre på hvilken lyd de ønsker og hva de skal bruke den til. Ved et besøk ute hos kunden går vi gjennom boligen steg for steg og kommuniserer samtidig med kunden og noterer. Her bruker vi digitale verktøy som gjør det enkelt for oss å legge inn hvor høyttalerne skal være osv.. Har du som kunde tegninger av huset tar vi gjerne i mot dette også da vi har et eget tegneprogram vi bruker. En prosjektering hos oss koster kun kr 790; dette er en engangssum som skal dekke jobben vi gjør hos kunden. Vi tar ikke betalt for klargjøring av musikksystemet om dette er ønskelig.  

Under hele prosessen har vi også flere skjemaer som vi fyller ut underveis slik at alt blir dokumentert og skulle du være misfornøyd med noe noterer vi også dette og tar det med videre i utviklingen vår.