Bedrifter

Hytter, kantiner, forsamlingslokaler, spisesaler med flere.

Det finnes mange hytter i Norge og det bygges stadig flere. Mange ønsker god lyd i hele hytta og der kan vi hjelpe deg gjennom hele prosessen enten du er et stort firma som skal sette opp mange hytter eller få hytter. Yesda audio følger hele prosessen sammen med deg som kunde gjennom møter og planlegging der vi sammen kommer frem til de beste løsningene.

Vi jobber ut ifra tegninger og perfeksjonerer ulike forslag der vi har fokus på god lyd og kvalitet. Vi har egne programmer som hjelper oss med dette. Vi er opptatt at du som bedriftskunde skal holde budsjettet ditt, derfor vil pris være avtalt fra start slik at dere får forutsigbarhet. Når prosjektet er ferdigstilt vil man få god oppfølging i etterkant. Dette gjør at dere vil føle dere trygge hele veien sammen med oss.

Hvorfor bygge inn høyttalere i vegg?

Det finnes mange argumenter for å gå for innbygd lyd hjemme, på hytta, eller hvor som helst. Den største fordelen med dette er at høyttalerne er skjult i veggen og tilnærmet usynlig og ikke minst lydbildet du får i hele huset. En annen fordel er at det høyst sannsynlig vil væe lettere å selge da standaren øker betraktelig. Innbygd lyd trenger ikke å koste en formue og dette har vi tatt hensyn til ved å tilby pakkeløsninger i ulike prisklasser.

Vi forholder oss alltid til ditt budsjett slik at du ikke blir overasket når regningen kommer. Det finnes mange ulike valg når det gjelder innbygd lyd og derfor er det viktig at du som kunde forteller oss hvilken lyd du ønsker. Vi setter opp en løsning for deg gratis, dette kan gjøres for eksempel ved at du sender oss tegninger av huset. Vi kan også komme på en prosjektering hos deg. Vi tar kun en engangsum på kr 990 for dette. Vi kan i tillegg hjelpe deg med å sette det opp etter at systemet er levert. Du bestemmer selv hvordan du vil gjøre det men vi hjelper deg gjerne med alt som må til.

 Hvordan velge riktig?

Vi er opptatt av at du skal velge riktig lyd slik at lydbildet blir riktig i alle rom. For eksempel hvor høyt høyttalerne skal henge, hvor langt unna, skal de være i taket osv….  Dette har mye å si for selve lydbildet og hvilken lyd du som kunde ønsker. Hva skal høyttalerne brukes til og hvilken type musikk vil spilles mest av osv… VI vet at mange er usikre på dette og derfor prøver vi å beskrive så godt vi kan hva som passer hvor og hvordan man skal montere det i de ulike rommene slik at du som kunde skal bli fornøyd med det valget du tar.

Yesda audio har alltid høyt fokus på å følge opp i ettertid der vi har god kontakt med deg som kunde. Du som kunde vil ikke bli glemt etter at du har handlet hos oss. Vi følger opp på telefon eller ved et besøk om ønskelig.

Kontakt oss nå via kundeservice@yesda.no