Yesda Audio - Moving Soundwaves

Yesda Audio - Moving Soundwaves
Yesda Audio og vårt konsept

webshop.png

WWW.YESDA.NO

Hvem er vi?
Yesda Audio er et konsept som har spesialisert seg på innbygging av lyd til alle og spesielt mot hyttemarkedet. Vi er en seriøs aktør som jobber på en unik måte tett opp til kundene våre. Det unike med oss er at vi har kontakt med kundene våre gjennom hele prosessen og de får meget tett oppfølging på alle mulig måter. Alle som jobber i Yesda Audio er lydentusiaster med stor interesse for god lyd. Vi har alle våre arbeidsoppgaver. Da vi startet opp var vi svært bevisst på å ha riktige folk med oss som kan gjennomføre og løse sine arbeidsoppgaver på en god måte.
Hvordan jobber vi?
Yesda Audio jobber fremtidsrettet og innovativt der vi har fokus på kundeoppfølging og kvalitet i alle ledd. Vår visjon er å bli størst i Norge på innbygd lyd. Ideen vår bygger på tilitt i alle ledd der vi jobber tett med el.firmaer, og samtidig er et av vårt fokus å levere til hele Norge. Arbeidsoppgavene våre blir fordelt på de rette personene ut i fra kompetanse og erfaring. Starter man med dette i en tidlig fase vil man ha mange fordeler både innen markedsføring, utvikling, bedriftsalg, beskjentskap, kontraktskriving og mye mer.
Når kunden har bestilt settes de i kontakt med en av våre samarbeidspartnere som da installerer dette for kunden. Siden vårt samarbeid med El-firmaer er svært viktig tilbyr vi også kurs om våre produkter til disse, slik at de kan lære seg om produktene våre. Dette mener vi gjør det enkelt for alle i forhold til bl.a mersalg, kontakter, utvikling, gode dialoger, planlegging, prosjektering osv. Yesda Audio skal ikke bare stå for kvalitet men også god kundebehandling der kundene våre skal bli tatt meget godt vare på og ikke minst bli fulgt opp om de ønsker det. Ved et besøk hos en kunde har vi gode prosedyrer på hvordan vi går gjennom hele huset sammen med kunden. Vi lytter til hva kunden vil ha og kommer samtidig med anbefalinger. Det kan f.eks være hvilke høyttalere som passer inn hvor i forhold til hva kunden ønsker, Alle liker forskjellig lyd og det er derfor viktig å finne den lyden som kunden vil ha. Noen ønsker lyd til film noen ønsker lyd til kun musikk osv
Hvilke produkter har vi
Yesda Audio selger alt fra produkter på øverste hylle til produkter for den vanlige mannen i gata. Dette er nøye gjennomtenkt fra vår side. Vi ønsker å ha et bredt utvalg der vi kan nå ut til mange. Vi ønsker også å være en bedrift der kundene kan finne både ukjente og kjente merker i ulike prisklasser. Vi samarbeider derfor med forskjellige produsenter bl.a i Nederland, Finland, Polen og Canada. Vi har også fokus på å forhandle frem gode avtaler slik at vi kan gi kundene våre kvalitetsvarer til riktig pris.Hvem er kundene våre?
Kundene våre vil alltid få profesjonell veiledning fra riktig person gjennom hele prosessen. Vi tar hensyn til hver enkelt kunde uansett om du er nybegynner eller erfaren. Vi ønsker å spre budskapet vårt til alle og hos oss skal man føle seg hjemme og få svar på det man spør om.
Hva er vårt mål?
Målet til Yesda Audio er sakte men sikkert å bygge opp et merkevarenavn der vi kan presentere kvalitetsvarer, spesielt innen innbygd lyd, til alle og samtidig levere høykvalitets produkter til lydentusiaster over hele landet. . For øyeblikket selger vi produkter gjennom vår nettbutikk og et annet mål er å kunne selge våre produkter gjennom forhandlere rundt omkring i Norge.
Bransjemesser
Vi vil være godt synlig i hi-fi miljøet i Norge ved å delta på bransjemesser. Vi vil samtidig ha våre egne begivenheter med f.eks demokvelder, minimesser og presentasjoner av nye produkter.
Eget butikklokale
I nær fremtid er målet å åpne en butikk bygd på et solid grunnlag gjennom grundig planlegging sammen med våre investorer. Her skal kunden føle seg hjemme og få mulighet til å lytte til ulike produkter. Å ha et eget butikklokale mener vi er veldig viktig, her vil vi som forhandler kunne skape tillit og trygghet og vi mener da at over tid vil vi kunne få bygge opp et solid grunnlag med trofaste kunder.
Hvilke agentur har vi?
Som vi har vært litt inne på tidligere samarbeider vi med ulike aktører bl.a. i Nederland, Finland, Polen og Canada. Vi er stolte av at vi har eksklusive avtaler med disse produsentene. Mye av varene ligger allerede ute i nettbutikken og mer er på vei inn da vi jobber intenst med nye avtaler hele tiden.
Hvordan samarbeider vi med våre kunder?
Blir du kunde hos Yesda Audio vil du bli godt tatt vare på. Alle som samarbeider med oss skal få god oppfølging både gjennom salg og veiledning. Så for oss er alle aktuelle kunder viktig uansett hvor stor eller liten du er. Yesda Audio fungerer like mye som en grossist som en vanlig hi fi forretning ut mot kundene og det er vi stolte av.
Hvilke typer produkter er vårt største satsningsområdet?
Hovedsatsingen vår er innbygd lyd av høy kvalitet og vi har derfor vært så heldige å få lov til å selge det polske merket Melodika som er en svært anerkjent produsent i Polen. Høyttalerne fra denne produsenten har høy kvalitet og er laget for innbygging i vegg og tak og er enkle å montere. De er også innenfor standarden for hva byggebransjen krever av tykkelse (under 10 cm.) Yesda Audio er også en nettbutikk der vi skal ha ferdige pakker til kunden slik at det blir enkelt å bestille gjennom oss. Les gjerne mer om Melodika i vår nettbutikk www.yesda.no
Hvilken kvalitet har vi på produktene våre?
Yesda Audio har stor fokus på kvalitet på absolutt alt vi selger. Varene våre er nøye valgt ut av Hi-Fi eksperter på alle mulige måter og samtidig testet nøye av våre ansatte. Hos oss skal du kunne handle produkter du skal ha i lang tid og dette er noe vi har høyt fokus på. For oss er det ikke bare produktene som skal ha god kvalitet, våre ansatte skal også gi deg den beste servicen du kan få.
Forhandlere
Vi ser stadig etter forhandlere for de fleste av merkene våre. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å forhandle våre produkter. Ta også kontakt hvis du har produkter som du mener vi kan selge gjennom våre salgskanaler.
Hvor skal vi være om 5 år?
Yesda Audio har satt seg store mål i fremtiden og dette innebærer mye planlegging og fokus fra vår side. Vi jobber dedikert og målrettet mot nye arbeidsoppgaver hver dag. Om 5 år skal vi være viktig aktør i hi-fi miljøet i Norge med våre kjente produkter og ikke minst være en stabil bedrift som ser nye veier hele tiden.
Facebook.jpg

Da håper vi at du har fått et innblikk i hvem vi er og hva vi står for.