Tektron Audio nå i Norge!

Tektron Audio nå i Norge!
Marchio Tektron bianco.jpg


Tektron Norge.png


Yesda Audio er stolte over å kunne representere Tektron Audio i Norge

Med mer enn 24 års erfaring med å restaurere og reparere antikke radioer i Italia, bygger de nå Hi-End lydutstyr med hjerte, sjel og lidenskap. De gir deg det beste ut av NOS og nyproduserte rør. Forsterkerne fra Tektron er nøye håndlaget, visuelt vakre, moderat priset og meget driftssikre. De er også laget for å gi deg den beste lyden du kan tenke deg.

TK211PSES-I REF 2.jpg
 
TK211MPSE REF 1.jpg


Tektron bruker bare høyeffektive transformatorer, sjedne og nøye utvalgte rør, enkel men renere point to point layout helt uten printkort samt passive komponenter med høy kvalitet. Med sokler laget av tørket tømmer fra Middelhavet og med perfekte proposjoner blir de til svært dekorative gjenstander i seg selv.

Alt dette og mer er Tektron Audio.

TKONE-i Large MKII 3.jpg
 
Tektron TK5687PSES-I 1.JPG.jpg

Designeren bak Tektron, Attillio Caccamo, som sammen med en partner tar seg av all montering og testing av Tektron’s egne serie med håndlagde forsterkere, forforsterkere og phono-trinn. Lyden fra Tektron forsterkerne er virkelig unik. Attilio har lyktes med og bygge de på en måte som gjør at alle kvalitetene, som folk elsker ved rør, er ivaretatt men samtidig har han ikke overdrevet.

Forsterkerne låter hverken trege, for varme eller for romantiske. I stedet har han klart å lage de slik at de låter raske, dynamiske, romslige og livlige med en utmerket følelse av rom og luft rundt instrumentene. De har sin absolute styrke når det kommer til stemmegjengivlse. Jeg tror at Attilio’s Sicilianske opprinnelse med alle de vakre lydene han har vært omringet av har hatt en del å si for hans musikalske følelse, en følelse han har klart å overføre til hans fantastiske forsterkere.

Tektron Ultimate TK2A3_50M 1.JPG.jpg
 
Tektron Ultimate Line Preamp 6.jpeg
 
TK211SI REF 5.jpg

I sammenheng med vår introduksjon av Tektron Audio kjører Yesda Audio et introduksjonstilbud på 25% på utvalgte modeller av deres portefølje de 2 første ukene (produktene er merket med 25%). Bruk rabattkode KU3MXACZ i handlekurven.

Ta gjerne en kikk på www.yesda.no

Vi søker også forhandlere!