Kennerton Hodetelefoner | Nyhet!

Kennerton Hodetelefoner | Nyhet!

logo.png

 

Yesda Audio er stolte av å kunne representere de flotte og vellydende hodetelefonene fra Kennerton i Norge.

 

Rognir-teak (1).jpgVali-Cherry-1.jpgGH50-dark.jpg

 

Kennerton produserer håndlagde dynamiske og planar magnetic hodetelefoner av høyeste kvalitet med meget god lyd.

 

Produktene til Kennerton finner du her

 

Du kan lese mer om deres hodetelefoner her

 

195444042_3934907416627601_2100536823738191708_n.jpg

 

Kennerton, et luksuriøst merke fra Fischer Audio, ble grunnlagt av profesjonelle med et eneste formål - å gi sine kunder lyd av høyeste kvalitet. Fischer Audio har fulgt utviklingen i lydindustrien i lang tid og la merke til den minkende mengden produkter som tilbyr kvalitetslyd, spesielt det store antallet av fancy modeller med lav kvalitet laget av kjente merkevarer. Fischer Audio er ikke villig til å akseptere dette. Deres policy er at du ikke betaler for mer enn lydkvaliteten.

 

BWFX7589.jpg

 

KENNERTON er det ypperste av lyd som tilbys i en integrert serie lydprodukter fra merkevaren Fischer Audio. Ingeniører fra Fischer Audio har gjort sitt ytterste for å avdekke potensialet i hver modell og optimalisert alle detaljer for å finne den beste balansen mellom pris og kvalitet - lyd av høy kvalitet til en overkommelig pris er deres grunnleggende prinsipp.

 

BWFX7326.jpg

 

KENNERTON består bare av de beste modellene som har innlemmet den mest avanserte teknologien, materialer av høyeste kvalitet og den beste servicen. Disse hodetelefonene er designet av audiofile for audiofile.

 

KENNERTON fortsetter den strålende tradisjonen til Fischer Audio, og tar lyden til nye høyder.

 

Kennerton-Viali-HiFi-Philosophy-017.jpg

 

TA GJERNE KONTAKT HVIS DU ØNSKER EN HELT UNIK HODETELEFON MED F.EKS EKSOTISK TREVERK, FARGE, SKINN OG F.EKS GRAVERING AV LOGOEN TIL DITT FAVORITTBAND