cocktailAudio tilbake i Norge | Nyhet

cocktailAudio tilbake i Norge | Nyhet
Logo_cocktailAudio_Redesign1_B.jpg


Yesda Audio er stolte over å kunne representere cocktailAudio i Norge!


X45Pro_SLBL_BG.png


NOVATRON CO., LTD har vært etablert siden 2003, og har fokusert på å lage innovative og kraftige multimediaspillere av høy kvalitet til forbrukere. I 2006 lanserte NOVATRON sin første CD-Ripper & Musikkserver under cocktailAudio merket på markedet.

NOVATRON har et sterkt ønske om å gjøre databasert lyd-teknologi brukervennlig og av audiofil kvalitet. Det er en utfordring da den nåværende IT industrien ikke tilfredstiller kravene til det audiofile markedet.


X50Pro_Gold_Scene1_Red.pngNOVATRON’s velorganiserte og kvalifiserte R&D og produksjonsteam har jobbet hardt for å endelig nå dette målet med skapelsen av cocktailAudio produktene.


cocktailAudio’s multimedia-spillere gir deg det siste av fremtidsrettet IT teknologi og premium lydkvalitet. cocktailAudioer er nå det mest prisvinnende merket når det kommer til musikkservere og nettverk strømmere.


X50pro_Gold_FrontL_8cut.png
 
X50pro_Gold_Back.png


cocktailAudio gir deg nå musikkservere med database funksjoner, spiller og DAC, alt i et musikkspiller med DAC og USB DAC som har forskjellige funksjoner som CD ripper, nettverkstrømmer, digital opptaker, og som støtter Native DSD filer, MQA og store strømmetjenester med mer. Produktene fra cocktaiAudio erstatter behovet for en datamaskin siden de kan spille av alle relevante formater raskt og smidig med superb lydkvalitet.

cocktailAudio vil gjøre sitt beste med å kontinuerlig tilby innovative produkter på markedet til betalbare priser.


sub01_13_pro02_z.png


Sjekk utvalget på vår nettside her

I sammenheng med vår introduksjon av cocktailAudio i Norge kjører vi nå et introduksjonstilbud på 20% på deres produkter ut året.


Bruk kupongkode
 6VNFYNTX i handlekurven.

X45 image.jpg


Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.


HA500H_Black_Right_190312_Main_VuV_CA.png